Suosittele Tehyn jäsenyyttä - ansaitset palkintoja!

21.2.2022

Ota Tehyn jäsenyys rohkeasti puheeksi työkaverisi tai ystäväsi kanssa. Kun autat kaveria liittymään, saat palkinnon. Uusi jäsen puolestaan saa kaikki etumme ja turvan työelämään! Tehy palkitsee nyt suosittelusta erityisen hyvin: kun hankit viisi uutta työssäkäyvää jäsentä ajalla 15.2.–15.6., saat 325 € arvoisen palkinnon! Palkinnon voit valita palkintokaupasta jossa on kattava ja laadukas valikoima erilaisia lahjakortteja palveluihin, tuotteita eri merkeiltä, kuten Balmuir, Iittala ja niin edelleen. 

Suosittele Tehyn jäsenyyttä - ansaitset palkintoja! | Tehy  sivustolta löydät lisätietoja ja ohjeita asiaan liittyen.

 

Millä keinoin voit ottaa tehyn jäsenyyden puheeksi työkaverin tai ystävän kanssa? Tässä Sinulle vinkkejä:

* Yhdessä meissä on muutosvoimaa 

Tavoittelemme parempaa työelämää. Me tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme, emmekä anna periksi ennen kuin onnistumme. Jokainen Tehyn jäsen on mukana tekemässä työelämästä ja sote- ja kasvatusalan palveluista parempia, parantamassa työehtoja ja palkkoja sekä lisäämässä muutosvoimaa, joskus myös joukkovoimalla. Jäsenyys on myös kannanotto alan arvostuksen puolesta! 

* Apu ja tuki työsuhteen kysymyksissä ja ongelmissa 

Tehyn auttaa kaikissa työsuhdetta koskevissa asioissa. Lähin apu on työpaikalla: oma luottamusmies. Luottamusmiehen puoleen voi kääntyä, jos jokin askarruttaa palkassa, työvuoroissa tai vaikkapa hälytysrahassa tai vuoronvaihtokorvauksessa. Tätä palvelua ei saa mistään muualta! Luottamusmiehen lisäksi Tehyn asiantuntijat ovat apuna.  

* Oikeusapu 

Tarvittaessa Tehyn jäsen saa oikeusapua riita-, rikos- ja erimielisyysasioissa sekä sopimusrikkomuksissa. Jos oikeusapu myönnetään, Tehy vastaa kaikista oikeudenkäyntikuluista. Jäsenellä ei ole omavastuuosuutta eikä kuluja.   

Tehyllä on omat työoikeuteen ja sote-alaan erikoistuneet lakimiehet. Tehy hoitaa jäsentensä puolesta joka vuosi satoja tapauksia. Useimmissa muissa liitoissa ei ole vastaavaa palvelua. 

* Vakuutusturva kuuluu jäsenyyteen 

Vakuutusturvamme on etu, josta saa merkittävää turvaa työhön. Työnantajan vakuutukset eivät nimittäin kata kaikkia vahinkoja, joita työssä voi sattua. Esimerkiksi vastuuvakuutus henkilö- ja esinevahinkojen varalta kuuluu työntekijän, ammatinharjoittajan ja opiskelijan jäsenyyteen.  

* Työttömyysturva 

Liittyessä Tehyyn voi valita, liittyykö myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Tehy maksaa työttömyyskassan jäsenmaksun. Kassan jäsenyys antaa turvan, jos jää työttömäksi tai lomautetuksi. Tällöin on oikeutettu ansiopäivärahaan. 

* Koulutus ja osaamisen kehittäminen 

Tehy tarjoaa jäsenilleen laadukkaita koulutuksia. Ne ovat pääosin täysin maksuttomia! Tehy järjestää ammatillista ja edunvalvonnallista koulutusta, seminaareja ja webinaareja, alakohtaisia opintopäiviä ja muuta mielenkiintoista. Koulutuksissa pääsee myös verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa! 

* Tapahtumat ja tilaisuudet kokoavat meidät yhteen  

Tehy järjestää vuosittain ison jäsentapahtuman ja muuta vapaa-ajan ohjelmaa. Ohjelmassa on ollut risteilyjä ja isoja jäsentapahtumia, mm. Himoksella, Särkänniemessä ja Linnanmäellä. Lisäksi eri artistien keikkoja livenä ja striimattuna, esim. Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta, Reino Nordin, Lauri Tähkä, Kaija Koo ja Vesterinen yhtyeineen. 

* Ammattiosasto yhdistää  

saman työnantajan palveluksessa olevat tai saman alueen tehyläiset. Ammattiosastot järjestävät erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tapahtumia voi seurata oman ammattiosaston verkkosivuilla ja somekanavissa ja ilmoittautua mukaan. Ammattiosastolla on iso rooli, koska edunvalvonta painottuu entistä enemmän työpaikoille. Paikallisessa toiminnassa mukana oleminen kannattaa monella tapaa! 

* Iloa tuovat jäsenedut vapaa-aikaan

Tehyläiset hyötyvät monista rahanarvoisista jäseneduista. Jäsenet saavat erilaisia majoitusetuja: käytettävissä ovat mm. jäsenhintaiset Holiday Club -huoneistot ja muut hotellit ja lomapaikat ympäri Suomen. Tehy-lehti, Cityshoppari-sovellus ilmaiseksi, äänikirjasovellus edullisesti, lehtietuja, kampanjaetuja monista tuotteista ja palveluista... Jäsenetuja käyttämällä säästää ja saa iloa ja energiaa vapaa-aikaan!  

 

Meissä on muutosvoimaa! Suosittele Tehyn jäsenyyttä!