Onnea ammattiin valmistuville!

7.5.2024

Muista liittyä Tehyn ammattiosaston varsinaiseksi jäseneksi.

 

Kun opintosi päättyvät, myös opiskelijajäsenyys Tehyssä päättyy automaattisesti. Onkin tärkeää liittyä varsinaiseksi jäseneksi, kun valmistut ammattiin ja siirryt työelämään. Vain siten säilytät kaikki meiltä saamasi edut ja palvelut.

 

Liittyminen varsinaiseksi jäseneksi on helppoa ja onnistuu verkossa Liity Tehyyn | Tehy  Tutustu samalla liittymisjahjoihin joista voit valita itsellesi yhden.

 

Täytä lomake tämänhetkisillä tiedoillasi. Liittymisen jälkeen tulevat muutokset pääset aina ilmoittamaan asiointipalvelun kautta Jäsenen asiointipalvelu | Tehy.

 

Liity samalla lomakkeella Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Muista merkitä tieto liittymislomakkeelle! Maksamme Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksun puolestasi ja saat turvaa työttömyyden varalta. 

 

Mikäli Sinulla on kysyttävää liittymisestä tai jäsenyydestä niin ammattiosastotoimijat sekä pääluottamusmies vastaa kysymyksiisi ja auttaa mielellään Sinua. Yhteystiedot löytyvät etusivun palkissa olevasta linkistä. Liittymisestä voit kysyä myös työpaikkasi Tehyläisiltä yhdysjäseniltä.

 Olet lämpimästi tervetullut Tehyn ja ammattiosasto ry 555 varsinaiseksi jäseneksi!