Koronavirus COVID-19 tehyläisten työpaikoilla

30.3.2020

Koronavirus tehyläisten työpaikoilla

 

Tehy haluaa varmistaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä varhaiskasvatuksen henkilökunnan työn, työkyvyn ja jaksamisen. Työnantajan on huolehdittava henkilöstöstä, ja tehyläisten puolestaan on syytä noudattaa työnantajan ohjeita.

Tilanne muuttuu nyt nopealla tahdilla, ohjeita ja tiedotteita Tehyn Koronavirus COVID-19 ja ammattiosaston fb - sivuille saatetaan muuttaa päivittäin.

Tehyn Koronavirus COVID-19 sivustolle on koottu ajankohtaiset ohjeet ja muu informaatio tehyläisille. Sivustolta löytyy erilaisia ajantasaisia linkkejä muun muassa valmiuslakiin sekä yleisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin koronasta työpaikalla.

Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi yleisimmät kysymykset ja vastaukset - linkistä, voit esittää oman kysymyksen Tehyn asiantuntijalle sähköisen asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluun kirjaudutaan jäsennumerolla Tehyn sivuilta.

Koronavirus COVID-19 sivustolta löydät toimintaohjeen mikäli et löydä jäsennumeroasi tai salasana on hukassa.

Tehyn puhelipalvelun ja -neuvonnan numerot ja lisätiedot löytyvät Tehyn nettisivuilta.

Tehyn Koronavirus COVID-19 sivuille on koottu erilaisia luotettavia tiedonlähteitä sisältävä linkki-kirjasto. Sen kautta on helppo käydä lukemassa ajankohtaistatietoa esimerkiksi THL:n tai STM:n sivuilta.

 

Koronavirustilanteen vuoksi jäsenille suunnatut tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Osallistujat ovat saaneet tiedon perumisesta.

Perutut tilaisuudet pyritään järjestämään myöhemmin. Osa tilaisuuksista pystyttäneen toteuttamaan etänä. Tästä tiedotetaan osallistujille erikseen.

 

 

Me selviämme tästä yhdessä!